Carla op het podium

Waar kun je me voor vragen?

In mijn vrije tijd doe ik aan improvisatie theater, ik zing en oefen op de ukelele.
Je kunt me boeken voor intieme huiskameroptredens. Bijvoorbeeld tijdens een jubileum, bruiloft of herdenkingsdienst.

Ik schrijf gedichten, sketches en liedjes op maat, met veel warmte, humor en ik schuw ook de zelfspot niet.

Ben je een bijeenkomst, feest of herdenking aan het organiseren dan help ik je graag. Ik kan een stukje cabaret voorbereiden, een liedje (op maat gemaakt) zingen of met improvisatie theater de boel in beweging krijgen.

Wil je me zien optreden dan moet je nog even geduld hebben want mijn eerste (huiskamer)voorstelling is in de maak. Wel sta ik regelmatig op het open podium bij Huis van Puck en deel ik filmpjes via mijn Youtube kanaal.

Waar was ik te zien

podium
FEM Musical Op Vogelniveau in de Schouwburg van Nijmegen
podium
Open podium Vocal Vibes bij Huis van Puck
podium
Voorstelling Kunstbedrijf Arnhem in de Schouwburg Arnhem
De liedjes die ze zingt geven me kippenvel. Ze is zo echt. Je voelt je zo verbonden met haar gevoel. Het is echt heel ontroerend om haar te zien en horen zingen.
De komische stukjes zijn lief, hartverwarmend en slim. Er zit een stukje bescheidenheid in die je volledig ontwapent.
Renee Petiet
Fan