Over Mij ...

"Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg!"

Hoe vaak heb ik dat vroeger niet gehoord. En ik wilde juist gek doen maar dat was blijkbaar niet de norm. In de eindmusical op de basisschool kreeg ik de rol van “domme August” en die was me op het lijf geschreven en stiekem was ik er ook blij mee. Ik vertelde graag verhalen en maakte ze het liefst groter en absurder; “overdrijven is ook een kunst” klonk het dan.

En zo paste ik me aan, aan de norm. Op school was ik goed met cijfertjes dus ging ik Economie studeren. Uiteindelijk werd ik accountant en daarmee trok ik een strak pak aan. Een pak dat regelmatig knelde. Een dromer werd ik en in mijn dromen beleefde ik avonturen.

Op het toneel voel ik me thuis, kom ik thuis.

Thuis bij mezelf.

Carla

Met 25 jaar ervaring als accountant, in het onderwijs en het financiële vak heb ik mijn “blauwe kant” sterk ontwikkeld. Mijn kwaliteiten zijn gedrevenheid, betrokkenheid en ik ben resultaatgericht. Zakelijk houd ik de boel onder controle.

De laatste jaren borrelde de creatieve kant steeds meer omhoog en ben ik het ruimte gaan geven. Ik ben gaan spelen; toneel, impro theater, musical en heb zangles genomen. Ook zakelijk begon ik het podium te pakken; openen en sluiten van seminars, het geven van trainingen. Het maakte me blij, gaf me enorm veel energie en ik kreeg mooie complimenten.

Het spelende kind in mij kwam naar buiten. Ik heb het te strakke pak uitgedaan en laat mezelf (meer) zien.

Wil jij dit ook? Neem dan contact op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.